One

Viser alle 11 resultater

 

Med Sonos One i hjemmet, er du sikker på at du får et stemningsfyldt hjem, med masser af god lyd i hele hjemmet. One er den seneste model i Sonos serie, og er samtidig den mest avanceret i One serien i forhold til søster modellen One SL. Udover at være smæk fyldt med god lyd, så har du med en Sonos One mulighed for at stemmestyre den. Så kan du have fuldt kontrol over dit system, uden at skulle finde din telefon eller PC frem hver gang. Sonos er med denne model nået helt nye højder ren teknologisk, men også lydmæssigt.

Hvis du endnu ikke har en Sonos højtaler i dit hjem, så kan du godt glæde dig til at få tilsluttet højtalerne fra One serien i dit hjem. Du kan nemt og simpelt installere dine højtalere, og koble dem sammen med hinanden, og det hele foregår trådløst. Det har aldrig være nemmere at forbinde hvert rum med hinanden – og med højtalerne fra Sonos, kan din musik flyde rundt i hele hjemmet på samme tid. Du kan både give den gas med dine yndlingsnumre, mens rengøringen skal gøres. Eller lytte til en lydbog, og samtidig lave andre ting i flere forskellige rum i dit hjem.

Hos Det Digitale Hjem er vi med til at gøre danskernes hjem lidt mere digitale. Med en højtaler fra Sonos One serien, kan du fremtidssikre dit hjem, så det følger med i udviklingen. Du forbinder alle dine rum med hinanden, uden at skulle se på irriterende ledninger, som skal trækkes og forsøges skjules. Find den Sonos højtaler som passer ind i din indretning, og gør dit hjem lidt mere smart.