One SL

Viser alle 14 resultater

 

Med en Sonos One SL i hjemmet, er du sikker på at du får et stemningsfyldt hjem, med masser af god lyd. One SL er søstermodellen af Sonos´ anden model – Sonos One. Som har fra denne taget hensyn til en masse personer som ikke ønsker at have en højtaler med stemmeassistent. Den store forskel ligger nemlig i, at One SL ikke indeholder en stemmeassistent. Lyden er fuldstændig den samme mellem de to modeller, og du går derfor ikke ned på den gode lyd, ved at vælge en One SL til dit hjem.

Har du en Sonos One SL i hjemmet, kan du have din yndlingslyd overalt i hele huset. Uanset hvor du bevæger dig hen, kan du altid lytte til tonerne af din favorit musik, eller lytte til en god lydbog. Der er en smule forskel på Sonos One SL og storebroren Sonos One, hvilket handler om at der er en stemmeassistent eller ej. Forskellen er dog ikke større end det – og det er faktisk muligt for dig at forbinde de to modeller med hinanden selv om det ikke er ”samme model”. Det giver dig rig mulighed for at lege med din Sonos One serie, og sammensætte dine rum vidt forskelligt fra hinanden. Vil du f.eks. kunne stemmestyre dit Sonos system i stuen, men ikke har brug for dette i bryggerset – så kan du sammensætte det så det passer perfekt til dine behov.

På Det Digitale Hjem finder du dine Sonos højtalere til konkurrencedygtige priser, så du har råd til at indkøbe mere end én – så du kan fylde hele dit hjem op med højtalere. Fremtiden er at kunne kontrollere hjemmet nemt og uden besvær, og vi er godt på vej derhenad. En højtaler fra Sonos er med til at sikre det fremtidige hjem, og gør din hverdag meget nemmere.