Google Home

Viser alle 7 resultater

 

Google Home er svarede på hvor alle hjem verden over, er ved at bevæge sig hen. I dag lever vi i en teknologisk verden, hvor næsten alt elektroniks udstyr kan samarbejde med hinanden over en Wi-Fi forbindelse. Dette er Googles hjemmeassistent med til at holde sammen på, og dermed være roden til de handlinger som vi gerne vil have foretaget derhjemme. Med en hjemmeassistent i hjemmet har du fuldt kontrol over mange af dine elektroniske apparater, hvis disse såfremt også er nye nok til dette. Du kan kontrollere alt lige fra at tænde lyset i et rum du ikke befinder dig i, til at starte de forskellige streamingtjenester lige fra Spotify til Netflix.

Med en Google Home i hjemmet, kan du allerede i dag bede om en masse tjenester fra den, som kan forenkle dig dag markant. Nogle af de mest anvende funktioner i dag er at indstille en alarm, hvis du har noget mad i ovnen, eller hvis du gerne vil høre noget musik – så kan du tænde for dette med stemmen. Men der er også andre sjove funktioner, som f.eks. at kommunikere med resten af familien, uden af skulle råbe eller gå oven på. Hvis børnene har en Google Home på værelset, så kan du sige til din Google Home, at den skal sige at maden er klar.

Nogle funktioner er endnu ikke kommet til Danmark, men det skal ikke afskrække dig for at købe en Google Home, da den stadig er fyldt med en masse gode funktioner. Og når funktionerne kommer, så er du helt klar til det.

På Det Digitale Hjem finder du det du leder efter, til at digitalisere dit hjem endnu mere. Find din Google Home her, og gør dit hjem endnu mere digitalt med denne hjemmeassistent.