Google Home Mini

Viser alle 4 resultater

 

Med en Google Home Mini i hjemmet, kan du gøre dit hjem fremtidssikret uden brug af store hjemmeassistenter. For dig som gerne vil have en hjemmeassistent, som man ikke ligger mærke til, kan du uden problemer købe dig en Google Home Mini – til dit hjem. En Google Home Mini er ikke meget anderledes end den almindelige Google Home Speaker. Forskellen ligger blot i, at Mini er markant mindre, og så er den naturligvis billigere. Det gør det lidt nemmere at købe flere hjemmeassistenter til hjemmet, da der er råd til nogle flere – end hvis man køber den store. Du kan enten vælge at udelukkende købe Google Home Mini, man kan også købe den regulere som standarden i stuen, og de resterende i de næstkommende rum. Du kan sammensætte dit hjem, helt som du gerne selv vil.

Du kan med Google Home Mini både afspille musik, foretage opkald, sætte alarmer og meget andet – via stemmestyringen. Har du allerede den store, kan du helt sikker ligge genkendende til disse funktioner. Disse kan nemlig det samme, funktionsmæssigt. Google Home Mini kan derfor være et rigtig godt alternativ, hvis man gerne vil have hjemmeassistenter flere steder i hjemmet. Så slipper man for at have store apparater stående flere steder.

Google Home Mini er designmæssigt, mindre klodset og fylder ikke nær så meget som den anden. Det er derfor et oplagt valg at købe denne, da den er let at skjule rundt omkring i hjemmet.

Det Digitale hjem hjælper dig med at fremtidssikre dit hjem, så du altid er klar på fremtidens tendenser. Med en Google Home Mini, vil du have fuldt kontrol over dit hjem, uden at ligge mærke til at du har teknologien stående. Det kommer nærmest til at føles som om, at det er ens hjem som man går og taler med.