Hjemmeassistenter

Viser alle 13 resultater

 

Hjemmeassistenter begynder at gøre sit indtog i rigtig mange hjem rundt omkring i Danmark. Det er stadig i store træk, dem der bedst kan lide at sidde og arbejde med digitale produkter, der har dem i deres hjem, og bruger dem flittigt. Men de begynder at blive mere og mere normale at få ind. I takt med at flere og flere ting bliver tilknyttet internettet, bliver hjemmeassistenter som Google Home, Amazon Alexa og Siri mere og mere brugbare da de får adgang til mere data om dine ting.

Hjemmeassistenterne kan bruges til mange ting allerede i dag, også selvom du ikke har et fuldt digitaliseret hjem. Men der er også rigtig mange ting, der er nemme at implementere i sit hjem for at gøre disse hjemmeassistenter endnu smartere!

I dag kan hjemmeassistenterne fortælle dig ting, som vil kunne spare dig en google søgning. F.eks. kan du spørge om, hvem der vandt fodboldkampen i går, hvordan vejret bliver senere eller hvad du har i din kalender for resten af dagen, og de kommer så med et svar. Hjemmeassistenterne kan selvfølgelig, også bruges som højtalere, som du også kan skrue op og ned eller skifte sang blot ved stemmestyring.

Men som sagt findes der også mange ting, du nemt kan gøre for at gøre din hjemmeassistent endnu sjovere og endnu mere brugbar. F.eks. er det i dag super nemt at installere lys, du kan fjernstyre. Du kan f.eks. begynde at bruge Philips Hue i flere af dine lamper i stedet. Når du så har installeret dem rigtigt, vil du igennem deres app, kunne fjernstyre lyset, sætte det til at slukke når du forlader, hjemmet eller lade det tænde af sig selv i det du kommer hjem. Du vil også kunne gøre det via din hjemmeassistent, og du kan derfor blot fortælle den, at den skal slukke lyset, skrue ned for lysstyrken eller endda gøre lyset grønt og den vil blot adlyde.