Belysning

Viser 1–15 af 254 resultater

 

God belysning er essentielt i dit hjem, og det kommer ikke at sig selv. Det er vigtigt at have den både rette mængder og de rigtige lamper på de rigtige steder, så hele rummet kan blive lyst op. Det er ikke godt for hverken øjne eller hjerne at sidde i et for mørkt rum, hvis man skal lavet noget andet end at sove. Men samtidig er det også rart, hvis man ligger på sofaen for at se en film, at man kan formørke rummet og dermed gøre oplevelsen på skærmen meget bedre.

Derfor er det heldigt, at man med nye smart lys kan indstille det præcis efter hvilken styrke, man gerne vil have lyset i. Skal man arbejde, kan man skrue lyset op, skal man se en film, kan man tone det ned og skal der være stor fest, kan man sætte lyset til at skifte mellem flere forskellige farver.

Lyset styres som normalt direkte ved en kontakt på vægen, men du kan også installere en app på din telefon for at få yderligere indstillinger at lege med. Det er her du, f.eks. kan indstille farve i lyset. Udover farve kan der også indstilles, hvornår lyset skal slukkes og tændes. Det kan blive indstillet til at tænde, når du kommer hjem, og slukke når du forlader hjemmet. Det kan også indstilles til bare at slukke på et bestemt tidspunkt

Phillips er begyndt at lave hele lamper hvor deres smarte pære at indbygget, men du kan også, hvis i forvejen har lampen blot installere deres pære i din egen lampe, og dermed opnå samme effekt som hvis du vil investere i hele lampen fra Phillips.

De pærer kan også være smarte til arbejdspladser, hvor man kan indstille lyset, til at slukke lidt efter alle er gået hjem, og man dermed ikke glemmer at slukke lyset henover natten